Karlić tartufi u Singapuru na Epicurean Marketu 2017 | Karlić tartufi - Gir d.o.o.

Epicurean Market trodnevni je sajam svjetskih delicija, vina i žestokih pića. Karlić tartufi ove su se godine predstavili na sajmu i to kroz “Masterclass” radionicu pripreme istarskih tartufa. Sudionici su osim sudjelovanja u pripremi jela od tartufa naučili osnove o klasifikaciji tartufa te tradiciji tartufarstva u Istri i svijetu. Bila nam je izuzetna čast sudjelovata na Epicurean Marketu te predstaviti Istru i istarske delicije brojnoj publici u Singapuru.

Related Posts


Karlic Tartufi in Oryx magazin

We are so happy to announce the story of our family business was published in the journal of Qatar Airways-Oryx 🤩🛫🌏 . This means travelers all around the world will find out about truffles in Istria and our passion for them.💟 . . Relaunched in January 2017, Oryx is the new-look, high-end inflight magazine for […]

22.05.2019

Der Tagesspiegel – Berlinski dnevni list

Berlinski dnevni list Der Tagersspiegel piše o Karlić tarufima. Više pročitajte na LINKU

22.05.2019

Gastronomie /Fine Food Professional

Sudjelovali smo na Gastronomie / Fine Food Professional sajmu u Amsterdamu te predstvaili tamošnjoj znatiželjnoj publici svjeze istarske tartufe te proizvode na bazi istarskih tartufa. Bila nam je čast predstvait najbolje od istre zajedno sa prijateljima i poslovnim partnerima @vinafrankovic i @chiavalon_extravirginoliveoil.

14.01.2019

Comments