Truffella-blanc & noir | Karlić tartufi - Gir d.o.o.

Nešto novo iz radionice tvrtke „Karlić tartufi“ – prva na svijetu i jedinstvena TRUFFELLA. Krem čokolada s tartufom, u dva ekskluzivna okusa blanc i noir, pružit će vam nevjerojatno bogat i pun okus čokolade i tartufa. Nakon puno miješanja, degustiranja i kombiniranja u suradnji s našim prijateljima i suradnicima došli smo do nečeg stvarno jedinstvenog, a to možete provjeriti na Vikend festivalu istarskih tartufa u Buzetu gdje će biti i službeno predstavljanje. Stoga, navratite na žličicu čistog užitka! Za istinske sladokusce i hedoniste… TRUFFELLA.

Something completely new from ”Karlić tartufi” workshop, TRUFFELLA. First in the world and unique, chocolate cream with truffles, coming in two exclusive flavours, blanc and noir, with a rich chocolate and truffle taste. After much time spent in blending and combining flavours, with a lot of help from our friends and co-workers we came across something unique. And if you come to Buzet for a Weekend of Istrian truffles you can see for yourself. So, come and have a taste of pure delight. For true chocolate lovers and hedonists …”truffella”.

 

Related Posts


Sajam Ferienmesse Beč

Karlić tartufi bili su prisutni na austrijskom turističkom sajmu Ferienmesse u Beču, od 11. do 14. siječnja na kojem nas je promovirao Mario Harapin vlasnik gastro shopa Delikroat koji se nalazi u centru Beča. Mario je zadovoljan odazivom publike koja je prepoznala hrvatske delicije . Na sajmu je sudjelovalo oko 800 izlagača iz oko 70 […]

06.03.2018

Sezona rekordnih cijena

Još jedna sezona bijelog tartufa je za nama. Otvorenje sezone 15. Rujna 2017. krenulo je u velikom stilu, tartufari su pronalazili velike količine takozvanog Fiorona (bijeli tartuf koji je u početku lošije kvalitete) čime je nagovješten dobar ostatak sezone tartufa. No nakon 15 dana sve je stalo, količine su naglo počele padati, cijene su počele […]

01.02.2018

Vikend Festival Istarskih Tartufa – Buzet 2017

I ove smo godine sudjelovali na Vikend festivalu istarskih tartufa u Buzetu. Iz mnoštva odličnih izlagača ove smo se godine izdvojili najljepše uređenim štandom, a trud se svakako isplatio jer smo osvojili ngradu za najkreativniji i najljepši izložbeni prostor. Pogledajte detalje u galeriji.

18.11.2017

Comments