Sudjelovali smo na Mediteranskom sajamu u Dubrovniku 2017 | Karlić tartufi - Gir d.o.o.

U hotelu Tirena na Babinom kuku, po 14. put otvoren je Mediteranski sajam zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva. Okupilo se preko 200 izlagača iz 20 županija, ali i iz Makedonije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine te Italije. Izlagači su iz svojih krajeva, od Slavonije do Međimurja, od Istre do krajnjeg juga, donijeli pršute, sireve, kobasice od divljači i domaće svinje, pancete, ulja, sokove, čajeve, ljekovita bilja i kreme, tjesteninu, rižu, sopranik, grahorice, voće, pa čak i sadnice cvijeća. Naći ćete tamo čak i Grana padano sir težak 40 kilograma.
Uz prodajni dio, Mediteranski sajam donosi i nekoliko predavanja tijekom ovog vikenda, pa će se tako govoriti o temama kao što su mogućnost financiranjarazvitka malog gospodarstva, važnost potrošnje hrvatskih proizvoda i usluga te umrežavanje poljoprivrednih proizvođača, ugostitelja i hotelijera
Sajam se održava pod visokim pokroviteljstvom predsjednice RH Kolinde Grabar Kitarović, a na svečanom otvorenju, uz organizatore i europarlamentarku Petir, okupljenima su se obratili Davorko Obuljen, zamjenik dubrovačko-neretvanskog župana, i Terezina Orlić, predsjednica HGK – Županijske komore Dubrovnik.

Related Posts


The best truffle of Truffle festival in Buzet

Our truffle won an award for the best truffle at the truffle festival! We are always having an amazing time here at Truffle festival in Buzet. If you are nearby, come and visit us next year!

14.01.2019

Gastronomie / Fine Food Professional

We were attending the Gastronomie / Fine Food Professional — Amsterdam where we presented fresh truffles and truffle products from Istria for the first time in Amsterdam with our friends @chiavalon_extravirginoliveoil and @vinafrankovic

14.01.2019
Robert Malkowitcz_Karlic Tartufi

Polish TV show «Robert Maklowicz’s Culinary Travels» filmed at Karlic tartufi

Robert Maklowicz is a Polish journalist, historian and cook. Since 1998 Makłowicz has been preparing a weekly show named Robert Makłowicz’s Culinary Travels. Each show is prepared in a different region of the world and presents the local cuisine as prepared by Makłowicz himself or by local people, not necessarily professional chefs. Each show has […]

19.06.2018

Comments